Kabeh Kategori
Welcome kanggo

Xi'an GLARE

Xi'an Glare dumunung ing Xi 'an, China, kutha kuna lan ayu, Iki minangka tanduran lan pangolahan kualitas kiwi paling gedhe ing China, kita duwe kebon kebon dhewe, panyimpenan kadhemen lan pabrik, macem-macem kiwi lengkap, kiwi jantung abang ditresnani saben wong.

PRODUCTS kita
Xi'an GLARE
Hot Sale

TEH RASA BUAH ALAMI

Kunci 99% Segar lan Rasa, Njaga nutrisi woh-wohan

Alami tanpa aditif, sehat lan aman A macem-macem woh-wohan kanggo milih

MANG SATU
TEH RASA BUAH ALAMI
Friendly

Sugeng rawuh

  • Sugeng rawuh
  • Sugeng rawuh

Nandur kebon kita dhewe, saka wit nganti meja sampeyan aman lan sehat

Proses pengemasan lan pangolahan sing luwih seger, luwih aman lan standar, supaya saben produk bisa tekan tutuk kanthi aman lan seger

Patuhi varietas woh tradisional lan apik banget, lan terus berinovasi supaya luwih akeh wong seneng karo rasa alami lan seger.

Kita duwe tim kerjasama panyimpenan lan transportasi kadhemen skala gedhe, supaya sampeyan bisa ngrasakake woh sing seger lan enak kanthi luwih cepet

  • Sugeng rawuh
  • Sugeng rawuh
Nggoleki

PRODUCTS kita

  • Kabeh
  • Woh-wohan Seger
  • Woh-wohan Kering
  • Produk Teh
  • Woh-wohan & Sayuran bubuk
  • Kacang & Kernel
Latest

NEWS