Kabeh Kategori
Kacang & Kernel

Omah> Products > Kacang & Kernel

Walnut Inshell


Walnut is rich in nutritional value, and has the reputation of "longevity fruit", "longevity fruit" and "health preservation treasure". 86% of the fat in walnut is unsaturated fatty acid. Walnut is rich in copper, magnesium, potassium, vitamin B6, folic acid and vitamin B1, as well as fiber, phosphorus, nicotinic acid, iron, vitamin B2 and pantothenic acid. In every 50 grams of walnut, water accounts for 3.6%, and contains protein 7.2 g, fat 31 g and carbohydrate 9.2 G

Kirimi Inquiry
Product Description

We utamané ngekspor Cina kualitas paling apik Xinjiang walnut Shelled dening tangan Ukuran gedhe 28-35mm + Kernel rate 60% Good rasa manis Ekspor menyang Rusia, EU, Jepang etc kita wis akeh taun produksi lan ekspor pengalaman

Sistem kualitas HACCP & ISO Kemampuan pasokan gedhe kabeh taun Kesehatan & ijo & ekologis & alami Wektu timbal sing cendhak, Pengiriman cepet, MOQ Cilik, rega sing adil Gunakake bahan mentah sing paling apik saka OEM basis tanduran paling gedhe ing merek & pengepakan sampeyan.

图片 1
图片 2
2
Chinese walnut typeFeatureWalnut Kernel ngasilakenWalnut inshell Size
185 cangkang kertas Walnutpaper shell, easy open by hand, high yield60% -65%30mm+/32mm+
Xin 2  Walnut inshellwhite and smoothly shell, best taste52% -55%30mm+/32mm+
33  thin shell Walnutbig size, washed walnut48% -51%31mm+/37mm+
Xingfu Xinjiang KenariBig size,competitive Price47% -50%32mm-37mm
Yunnan  WalnutUnique and thin-shell,top white kernel51% -53%30mm+/32mm+
Kebun & Pabrik kami

Kita walnuts sing diprodhuksi ing Xinjiang, Yunnan, Shangluo ing China, wilayah iki gawé walnuts kualitas apik, kita kerjo bareng karo pabrik tanduran lokal, netepi pengadaan bahan baku kualitas paling apik, kanggo mesthekake yen produk paling apik kanggo tangan pelanggan.

图片 5

微 信 图片 _20230221152215

Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 6
图片 7
图片 8
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN