Kabeh Kategori
Teh herbal fungsi kesehatan

Omah> Products > Produk Teh > Teh herbal fungsi kesehatan

Teh Herbal Alami


ngombé teh herbal liyane lan liyane populer ing donya, siji amarga sifat-loropaken kesehatan; liyane amarga wangi sing santai lan revitalizing. Bahan baku teh herbal asale saka alam. Nduweni efek medis sing bisa ditonton lan ngemot ciri aromatik. Iki digawe saka oyod, batang, godhong, kulit, kembang, wiji, woh lan bagean liyane saka macem-macem tanduran herbaceous. Sawise garing, diseduh, banjur dipotong, dipotong lan digiling.

Kirimi Inquiry
Product Description

Teh herbal yaiku teh sing diseduh nganggo jamu, dudu teh asli (genus teh). Teh herbal bisa digawe saka kembang seger utawa garing, godhong, wiji utawa oyod kanthi nyeduh utawa nggodhog banyu sajrone sawetara menit. Wiji lan oyod biasane kudu dimasak ing kompor sajrone sawetara menit. Dregs banjur biasane disaring lan dikonsumsi karo gula yen disenengi). Sawetara jamu uga bisa diombe kanthi direndhem ing banyu adhem.

Teh herbal minangka salah sawijining jinis tèh sing paling penting, sing migunani banget kanggo kesehatan manungsa. Teh herbal campuran sing kita adol minangka minuman sehat sing populer banget sing nggabungake macem-macem jamu miturut fungsi lan rasa sing beda.

图片 1
Jeneng ProductTeh herbal campuran Cina
RasaAneka rasa miturut bahan jamu teh
Packaging

1. 8-12g / kantong teh

2. 3-6g / kantong teh, kemasan tas segitiga

3. Paket kothak lan paket khusus liyane

Advantage

1. Nampa layanan OEM, logo pribadi lan label

2. 100% bahan alami

3. Macem-macem pilihan packaging

4. Nyedhiyakake macem-macem rasa teh

图片 2
图片 3
图片 4
图片 5
图片 6
图片 7
Kebun & Pabrik kami
8
图片 9
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 10
图片 11
图片 12
图片 13
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 14
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN