Kabeh Kategori
Teh herbal fungsi kesehatan

Omah> Products > Produk Teh > Teh herbal fungsi kesehatan

Teh Jiaogulan / gynostemma pentaphylla herbal populer Cina


Teh Gynostemma gynostemma minangka obat herbal Cina kuno lan teh sing asring dikonsumsi ing China.

The young leaves and buds of Gynostemma gynostemma are picked and processed through the combination of modern Chinese medicine processing technology and ancient tea stir-frying technology.

The tea soup is green, slightly fragrant and bitter, which is sweet in the throat. It has the effect of lowering blood pressure, lowering blood lipids, lowering blood glucose and delaying aging.


Kirimi Inquiry
Product Description

Gynosteme gynosteme minangka tanduran climbing grassy; Batang sing ramping, bercabang, kanthi iga longitudinal lan alur, glabrous utawa jarang pubescent. Gynostemma gynostemma seneng iklim udan lan entheng, luwih liar ing alas, kali lan iyub-iyub liyane. Dibudidayakake kanthi akeh ing China.

Pentaphyllum miturut jumlah godhong bisa dipérang dadi: gynostemma godhong sanga, gynostemma godhong pitu, gynostemma godhong lima yaiku 3 godhong, gynostemma godhong, kanthi gynostemma godhong alami sanga lan pitung, kandungan saponin paling dhuwur, gynostemma godhong lima 5 nganti 10 kaping.

Iki kalebu ing dhaptar produk kesehatan dening Kementerian Kesehatan Nasional tanggal 5 Maret 2002.

图片 1
Jeneng ProductJiao Gu Lan / Gynostemma Pentaphylla Tea
Wanguning wangun werni longgar / Strip / sulur
AsalProvinsi Shaanxi / Fujian
Bahan & panggunaan100% nature selected herbals ,No-preservatives,No -additives. Raw , Fresh dried hand made Teh herbal
fungsi

Lemak hematik tiba

Ngatur tekanan getih kanggo nyegah trombosis

Nyegah lan perawatan penyakit kardiovaskular

Kanggo ngatur gula getih

Ningkatake turu

Alon tuwa, wutah rambute, efek kulit kaendahan.

Nyegah kanker

Ningkatake kekebalan

Ngatur fisiologi manungsa

Advantage1.Accept OEM service,private logo /label                                        2.100% natural ingredients                                        3.Natural leaves herbal tea
Carane ngombeAmarga saponin sing ana ing gynostemma pentaphyllum, titik disolusi luwih dhuwur. Sampeyan kudu larut ing suhu ndhuwur 80 ℃. kudu diseduh ing banyu panas nganti 3 menit lan goyangake alon-alon kaping pirang-pirang sadurunge ngombe. Jumlah bir bisa ditambah utawa dikurangi miturut selera pribadi.
图片 2
图片 3
图片 4
Kebun & Pabrik kami

Kualitas teh gynostaphyllum uga nduweni hubungan sing apik karo asale. Teh Gynostemma pentaphyllum sing digawe saka macem-macem asal duwe bedane gedhe, saliyane rasa, bedane paling gedhe yaiku efek farmakologis. Ing wilayah prodhuksi emas gynocyanine saka China lan malah donya dumunung ing Gunung Dayao, lan Gunung Qinling .Teh gynostaphyllum kita utamané saka wilayah iki, kita kerjo bareng karo petani lokal lan pabrik, milih Jamu premium kanggo sampeyan .Tangan-dipilih dening petani teh lokal, godhong tender lan tunas gynostemus pentaphylla dipilih lan diproses kanthi kombinasi teknologi pangolahan obat Cina modern lan teknologi nggoreng teh kuno.

图片 5
图片 6
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

1
图片 8
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN