Kabeh Kategori
Teh herbal fungsi kesehatan

Omah> Products > Produk Teh > Teh herbal fungsi kesehatan

Cina anyar potong panas sade seger garing kembang chamomile teh


Chamomile uga disebut chamomile Romawi, chamomile Jerman. Minyak atsiri chamomile sing diekstrak saka chamomile uga populer banget minangka proteksi jaminan lan produk farmasi. Amarga chamomile bisa mbantu pasien turu, nyuda inflamasi lan gejala nyeri, nyuda efek insomnia sing disebabake dening kulit gatel neurologis. Uga ditanem sacara wiyar ing bagean China kanggo tujuan obat lan produksi teh.

Kirimi Inquiry
Product Description

Chamomile asale saka Eropah. Ing tengahé kuning, kelopaké putih, lan godhongé rada kabur.

Minyak atsiri chamomile, sing asalé saka chamomile, uga misuwur minangka produk ikatan lan obat. Chamomile bisa mbantu sampeyan turu, nyuda gejala inflamasi lan nyeri, lan nyuda insomnia sing disebabake gatel saraf. Chamomile uga ditanam kanthi jumlah akeh ing China, utamane kanggo obat lan teh.

图片 1
Jeneng ProductTeh Chamomile
AsalAnhui, Provinsi Suzhou
Bahan & panggunaan100% kembang chamomile sing dipilih kanthi alami tanpa aditif
fungsi

Ngapikake memori lan nyuda kolesterol.

Batuk ekspektoran, nyuda efektif bronchitis lan asma,

Ngilangi nyeri sirah, nyeri haid, lsp

Menenangkan semangat, ngrewangi swasana,

Bantuan karo kulit alergi.

Ngilangi kesel mripat lan aplikasi kantong teh kadhemen sing diseduh ing mripat kanggo mbantu mbusak bunderan peteng

图片 2
2
图片 4
Kebun & Pabrik kami
图片 5
图片 6
图片 7
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 8
9
图片 10
图片 11
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN