Kabeh Kategori
Teh herbal fungsi kesehatan

Omah> Products > Produk Teh > Teh herbal fungsi kesehatan

Jamu alam Cina Teh kembang krisan


Ing China ana macem-macem jinis krisan, Krisan Bayi, Krisan Putih, Krisan Salju, Krisan Kuning, Krisan Emas, Chamomile..... Saben jinis teh krisan banget populer lan akeh digunakake ing teh, obat tradisional Cina, lan produk kecantikan.

Kirimi Inquiry
Product Description

Teh Chrysanthemum minangka jinis teh herbal digawe karo krisan minangka bahan baku. Teh krisan digawe kanthi njupuk kembang, garing ing srengenge, dikukus lan dipanggang. Miturut buku-buku kuno, krisan nduweni rasa manis lan pait. Nduweni fungsi nyebarake angin lan ngresiki panas, ngresiki ati lan ngresiki mata, detoksifikasi lan nyuda inflamasi. Teh krisan asale saka Dinasti Tang lan akeh digunakake ing urip wong saka Dinasti Qing.

Chrysanthemum asalé saka China, wis luwih saka 2500 taun sajarah budidoyo, varieties luwih saka 3000, iku salah siji sing paling wiyar nandur kembang tradisional ing China, saliyane kanggo hiasan Taman, chrysanthemum medicinal lan teh krisan nyumbang kanggo proporsi gedhe. Miturut cathetan, wong ing Dinasti Tang wiwit duwe pakulinan ngombe teh krisan.

图片 1
Jeneng ProductTeh Chamomile
AsalAnhui , Beijing, zhejiangsu,... akeh wilayah ing China
varietiesKrisan emas. krisan kuning , krisan putih , krisan Gong , krisan putih Hangzhou , krisan salju , krisan bayi lan sapanunggalane
fungsi

1. Efek anti-patogen.

2, nambah resistance kapiler.

3. Nduweni efek antipiretik. Nduweni efek nyandhet kuat ing Staphylococcus aureus, Escherichia coli lan Bacillus dysenteriae fowleri.

4. Nduweni efek sing signifikan ing sistem kardiovaskular. Bisa nggedhekake arteri koroner kanthi signifikan lan ningkatake aliran arteri koroner.

5, duwe efek calming ing sistem saraf pusat; Lan detoksifikasi.

微 信 图片 _20230221133125

Kebun & Pabrik kami
图片 2
图片 3
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 4
5
6
,
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN