Kabeh Kategori
Teh herbal fungsi kesehatan

Omah> Products > Produk Teh > Teh herbal fungsi kesehatan

Kembang melati garing premium paling anyar saka kembang melati kembang melati


Jasmine misuwur banget ing China lan malah ing saindenging jagad. Iki minangka bahan baku penting kanggo teh wangi lan esensi.

Iki uga digunakake minangka terapi diet ing China.

Provinsi Guangxi, asal saka tanduran mlathi kita, kalebu sing paling apik ing produksi lan kualitas.

Apa sampeyan butuh secangkir teh mambu sing apik utawa kanggo dekorasi, esensi, melati bakal dadi pilihan sampeyan.

Kirimi Inquiry
Product Description
Jasmine asli saka Jiangnan lan China kulon. Output lan kualitas mlathi ing kabupaten Hengxian ing sisih kidul-wétan Guangxi Zhuang Autonomous Region rangking pisanan ing negara. Saiki ing China ana udakara 60 macem-macem jinis melati, kembang melati mekar ing pungkasan musim semi lan awal musim panas saben taun. Ana kelopak tunggal, kelopak ganda, godhong tunggal lan godhong majemuk. Werna ana rong jinis abang lan putih, utamane kanthi kembang putih susu. Wewangian kembang melati sing elegan, bisa digunakake kanggo nggawe teh melati, rempah-rempah pemurnian lan liya-liyane.
图片 15
Jeneng ProductKembang mlathi
AsalProvinsi Guangxi
Bahan & panggunaan100% kembang chamomile sing dipilih kanthi alami tanpa aditif
Fungsi lan panggunaan

Bantuan kaendahan lan turu.

Mbusak geni ati, apik kanggo mripat

Apik kanggo weteng

Dekorasi, inti

图片 1
图片 2
图片 3
Kebun & Pabrik kami
图片 4
图片 5
图片 6
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 7
图片 8
图片 9
图片 10
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN