Kabeh Kategori
Kiwi seger

Omah> Products > Woh-wohan Seger > Kiwi seger

Kiwi Emas / Kuning


Woh kiwi kuning minangka jinis woh sing sugih vitamin C, sing sugih antioksidan lan bisa nyegah lan nambani kanker. Arginine, sing sugih ing arginine, uga bisa ningkatake aliran getih lan nyuda kedadeyan trombosis. Wis khasiat tartamtu kanggo ngatasi penyakit utama kasebut. Iki minangka woh sing sehat lan sehat kanthi daging sing alus, aroma sing sugih, rasa manis lan sumilir, asam banget lan nutrisi sing sugih, sing diarani "raja woh-wohan" lan "raja vitamin C".

Kirimi Inquiry
Product Description

Kuning Fresh/Kiwi kiwi woh, kang populer ing pasar donya. Iku katon Gamelan, ora downy, utawa sethitik banget downy, daging emas utawa pucet, jus, cukup manis. Varietas sing beda-beda ukuran woh-wohan sing beda-beda, nanging paling bobote woh Tunggal 90 ~ 150 gram. Kandungan vitamin c yaiku Kebon kita duwe macem-macem varietas Kiwi kuning woh-wohan kayata HuaYou, Gloden, Jinyan.

Kita bisa kurban woh kiwi ing macem-macem ukuran lan varietas saka kebon kita nganti pelanggan ing saindenging jagad.

图片 10
GAMBARJinisRAGAMESTORAGE & TRANSPORTASI SUPPLY TIME
图片 13KIWI KUNING/EMASEmas (ukuran tengah, kulit coklat mengkilat tanpa bulu, daging kuning nganti emas, ambune manis, daging empuk, rasa sugih)bisa disimpen kanggo 10-15 dina ing suhu kamar lan kanggo 3-4 sasi ing (0±0.5) ℃. Iku relatif tahan kanggo panyimpenan lan transportasi.Tengah September --Maret sabanjuré
Huayou (ukuran tengah, bentuk oval, permukaan coklat tanpa villi, daginge kuning entheng, jus banget)Bisa disimpen kanggo 10-15 dina ing suhu kamar sawise panen, lan kanggo 4-5 sasi ing 0-1 ℃.Tengah September --Maret sabanjuré
Jinyan (ukuran gedhe, lumahing tanpa bulu, daging kuning, jus, daging empuk, rasa woh kuwat)Ing suhu kamar bisa disimpen watara 10-15 dina, ing 0 ~ 1 ℃ panyimpenan kadhemen bisa disimpen luwih saka 4-5 sasiTengah September --Maret sabanjuré
Jeneng-1
图片 15
图片 16

图片 17

Kebun & Pabrik kami

Generasi wong tuwa kita nyoba nandur buah kiwi, wiwit taun 1991, ing Zhouzhi, Meixian kabupaten, Kawangun donya woh kiwi asal kualitas, Lemah lan suhu cocok banget kanggo wutah woh kiwi. Saiki kita duwe kebon lan panyimpenan sing luwih apik, bengkel pengemasan kanggo promosi lan dodolan kiwi

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Paket & Pengiriman

Kita duwe macem-macem kiwi seger packaging, kanggo mesthekake yen kualitas woh ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa dening segara utawa udhara kita banget ngalami kanggo njaga kualitas freshness saka kiwi okehe.

Kiwi emas segerSizePackagingShipping
图片 1890-130 g / potonggayaQuantitySize1X20RH1x40 RH
2kg / ctn16,18,20,22pcs40x30x6.5cm2268 ctns5346 ctns
2.5kg / ctn16,18,20,22,25,27pcs50x30x6.5cm2240 ctns5280 ctns
8kg / ctn0.8kg * 10 kothak blister60x40x12cm918 ctns2160 ctns
10kg / peti pvc75-110pcs45x30x20cm910 ctns2184 ctns
图片 19
图片 20
图片 21
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran


图片 9
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN