Kabeh Kategori
Kiwi seger

Omah> Products > Woh-wohan Seger > Kiwi seger

Woh Kiwi Merah Segar


The kiwi abang gedhe lan rapi, kanthi bobot woh siji 70-120g lan bobot woh maksimal 120g. Total kandungan gula Hongyang buah kiwi yaiku 13.45%, dene total isi asam mung 0.49%. Sugih ing kalsium, wesi, kalium lan mineral liyane lan pitulas jinis asam amino, lan vitamin C dhuwure 135.

Kirimi Inquiry
Product Description

Woh kiwi abang seger, Produk bintang terkenal kita sing populer ing pasar donya. Iku katon Gamelan, ora downy, pasuryan werna ijo, Daging abang ing tengah lan nyebar metu, jus, lan rasa manis. Ing kiwi abang Ora amba banget woh siji bobote 70 ~ 120 gram.

Orchard kita duwe 2 macem-macem jinis Red kiwi woh-wohan: HONGYANG . DONGHONG

Kita bisa nawakake woh kiwi ing macem-macem ukuran lan varietas saka kebon kita nganti pelanggan ing saindenging jagad.

图片 10
GAMBARJinisRAGAMESTORAGE & TRANSPORTASI SUPPLY TIME
图片 11KIWI REDHONGYANG (ukuran tengah, kulite coklat ijo, ora ana bulu, inti wohe nduweni distribusi radial garis abang, kaya srengenge mencorong, warnane enak, daging seger, rasa wangi sing manis lan seger, manis banget.)bisa disimpen kanggo 10-15 dina ing suhu kamar lan kanggo 3-4 sasi ing (0±0.5) ℃. Iku relatif tahan kanggo panyimpenan lan transportasi.Awal September - Maret sabanjure
Donghong (ukuran tengah, kulite coklat ijo, ora ana fuzz, inti saka woh duwe distribusi radial garis abang, kaya srengenge mencorong, werna éca, daging seger, manis lan sumilir gondho roso, manis banget)Bisa disimpen kanggo 10-15 dina ing suhu kamar sawise panen, lan kanggo 4-5 sasi ing 0-1 ℃.Awal September - Maret sabanjure
图片 12
图片 13
图片 14

图片 15

Kebun & Pabrik kami

Generasi wong tuwa kita nyoba nandur buah kiwi, wiwit taun 1991, ing Zhouzhi, Meixian kabupaten, Kawangun donya woh kiwi asal kualitas, Lemah lan suhu cocok banget kanggo wutah woh kiwi. Saiki kita duwe kebon lan panyimpenan sing luwih apik, bengkel pengemasan kanggo promosi lan dodolan kiwi

图片 1
图片 2
图片 16
图片 4
Paket & Pengiriman

Kita duwe macem-macem kiwi seger packaging, kanggo mesthekake yen kualitas woh ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa dening segara utawa udhara kita banget ngalami kanggo njaga kualitas freshness saka kiwi okehe.

Kiwi emas segerSizePackagingShipping
图片 1770-120 g / potonggayaQuantitySize1X20RH1x40 RH
2kg / ctn16,18,20,22pcs40x30x6.5cm2268 ctns5346 ctns
2.5kg / ctn16,18,20,22,25,27pcs50x30x6.5cm2240 ctns5280 ctns
8kg / ctn0.8kg * 10 kothak blister60x40x12cm918 ctns2160 ctns
10kg / peti pvc75-110pcs45x30x20cm910 ctns2184 ctns
图片 18
图片 19
图片 20
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 22
pameran

图片 21

FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN