Kabeh Kategori
Kiwi seger

Omah> Products > Woh-wohan Seger > Kiwi seger

Woh Kiwi Ijo seger


The buah kiwi, asline tuwuh ing China, sing minangka sumber vitamin C, antioksidan, lan serat sing apik. Kita bisa ngirim macem-macem ukuran lan vrieties kiwi miturut panjaluk klien saka kebon kita.Woh kiwi ijo iku jus, alus lan manis lan asem. Bobot woh tunggal 90 ~ 150 gram. Kandungan vitamin c 99.4-123.0mg/100g, total kandungan asam 1.34%, dan total kandungan gula 12.1%.

Kirimi Inquiry
Product Description

Fresh Woh kiwi ijo, asale saka China sing populer ing pasar donya.

Lampung woh kiwi iku jus, alus lan manis lan asem. Bobot woh tunggal 90 ~ 150 gram. Kandungan vitamin c 99.4-123.0mg/100g, total kandungan asam 1.34%, dan total kandungan gula 12.1%.

Kebon kita duwe macem-macem macem-macem woh kiwi kayata kiwi Hayward, Qinmei, Cuixiang, Xuxiang.

Kita bisa nawakake woh kiwi ing macem-macem ukuran lan varietas saka kebon kita nganti pelanggan ing saindenging jagad.

图片 1
GAMBARJinisRAGAMESTORAGE & TRANSPORTASI SUPPLY TIME
图片 2KIWI IjoHayward (ukuran gedhe, lumahing woh ijo cahya, karo fluff coklat cahya, daging ijo, inti woh kuning cahya, jus)Iku atose, yen milih ing ripeness cocok, bisa disimpen kanggo 30 dina ing suhu kamar lan kanggo 4 -5 sasi ing 0-1 ℃. Iku relatif tahan kanggo panyimpenan lan transportasi.Tengah September --Maret sabanjuré
Qinmei (Ukuran gedhe, bentuk oval, permukaan ijo-coklat kanthi villi sing apik lan akeh, daginge ijo zamrud, jus banget)Bisa disimpen kanggo 15-25 dina ing suhu kamar sawise panen, lan kanggo 4 sasi ing 0-1 ℃.Awal September - Maret sabanjure
Xuxiang (ukuran tengah, lumahing ijo kuning, bulu coklat kuning, pulp ijo, jus, daging empuk, rasa woh sing kuwat)Ing suhu kamar bisa disimpen kira-kira 30 dina, ing 0 ~ 1 ℃ panyimpenan kadhemen bisa disimpen luwih saka 4 sasiTengah September --Maret sabanjuré
Cuixiang (Sie tengah, kulit tipis warna coklat ijo, daging ijo peteng, rasa manis, rasa aromatik banget.)Bisa disimpen kanggo 20-23 dina ing suhu kamar sawise harvest, lan kanggo 4 sasi ing 0-1 ℃. Iku relatif tahan kanggo panyimpenan lan transportasi, lan wis urip beting dawa.Awal September - Maret sabanjure
图片 3
图片 4
Jeneng-1

图片 6

Kebun & Pabrik kami

Generasi wong tuwa kita nyoba nandur buah kiwi, wiwit taun 1991, ing Zhouzhi, Meixian kabupaten, Kawangun donya woh kiwi kualitas asal, lemah lan suhu cocok banget kanggo wutah saka woh kiwi. Saiki kita duwe kebon lan panyimpenan sing luwih apik, bengkel pengemasan kanggo promosi lan dodolan kiwi

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Paket & Pengiriman

Kita duwe macem-macem kiwi seger packaging, kanggo mesthekake yen kualitas woh ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa dening segara utawa udhara kita banget ngalami kanggo njaga kualitas freshness saka kiwi okehe.

Fresh Kiwi ijoSizePackagingShipping
图片 190-150 gram / potonggayaQuantitySize1X20RH1x40 RH
2kg / ctn16,18,20,22pcs40x30x6.5cm2268 ctns5346 ctns
2.5kg / ctn16,18,20,22,25,27pcs50x30x6.5cm2240 ctns5280 ctns
8kg / ctn0.8kg * 10 kothak blister60x40x12cm918 ctns2160 ctns
10kg / peti pvc75-110pcs45x30x20cm910 ctns2184 ctns
图片 5
图片 6
图片 7
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran

图片 9

FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN