Kabeh Kategori
Jeruk keprok seger

Omah> Products > Woh-wohan Seger > Jeruk keprok seger

Chinese Chunjian Orange Fresh Tangerine manis jus jeruk woh-wohan


Kirimi Inquiry
Product Description
Papa Tangerine, uga dikenal minangka Chunjian minangka mandarine paling apik sing diprodhuksi ing Pujiang, Provinsi Sichuan. Kulite tipis lan alus, daginge oranye, lembut, jus, tingkat gula dhuwur, rasa sugih, manis, kurang wiji utawa tanpa wiji. Chunjian Tangerine minangka macem-macem daging jeruk sing paling lembut. Iku asri lan jus sawise leleh menyang tutuk.
Jeneng-1
Jeneng ProductJeruk lan Tangerine, Jeruk, Mandarin
asli Provinsi Sichuan, China
bobot80-100 g / potong
diameter8-10cm
RasaDhuwur Manis, Juicy, Seger lan Tender
Packaging10kg / karton, 15kg / basket plastik utawa OEM
LumbungPanyimpenan Dingin (0-4 ℃)
Wektu pasokanDesember nganti Maret Sabanjure
图片 2
图片 3
图片 4
Kebun & Pabrik kami

Perusahaan kita saiki kerja sama karo sawetara perkebunan ing provinsi Sichuan, sing bisa nyedhiyakake macem-macem woh-wohan lan njamin kualitas produk.

图片 5
图片 6
图片 7
Paket & Pengiriman

Kita duwe macem-macem kemasan woh-wohan seger, kanggo mesthekake yen kualitas woh ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita banget ngalami kanggo njaga kualitas freshness saka woh-wohan sabisa.

图片 8
图片 9
图片 10
Certificate
Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.
图片 11
pameran
图片 12
图片 13
图片 14
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN