Kabeh Kategori
persimmon seger

Omah> Products > Woh-wohan Seger > persimmon seger

Woh-wohan persimmon manis seger


Kirimi Inquiry
Product Description
Kesemek renyah manis, uga dikenal minangka kesemek garing, beda karo kesemek biasa, renyah sawise mateng, manis lan garing kanthi aroma kesemek lan rasa apel. Iku oblate, werna oranye-abang, daging uga oranye-abang.
图片 1
Product Persimmon Crispy seger
maneka warnaPersimmon seger manis crispy
Size  7-8.5cm 
Lumbunggelar kurang: 5-6 derajat
PackagesKarton
Loading Quantity20ton/40ft, 10ton/20ft, 1000kg/pangiriman udara
Wektu pasokanAgustus-November
Papan asliShaanxi China
1
图片 3
图片 4

Kebun & Pabrik kami

Perusahaan kita saiki kerja sama karo sawetara perkebunan ing provinsi Sichuan, sing bisa nyedhiyakake macem-macem woh-wohan lan njamin kualitas produk. kita kerjo bareng karo petani lokal lokal lan orchards, bakal pengadaan bahan baku kualitas paling apik, kanggo mesthekake yen produk paling apik kanggo tangan pelanggan.

图片 5
图片 6
图片 7
Paket & Pengiriman

Kita duwe macem-macem kemasan woh-wohan seger, kanggo mesthekake yen kualitas woh ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita banget ngalami kanggo njaga kualitas freshness saka woh-wohan sabisa.

图片 8
图片 9
图片 10
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
1675908226979851
1675908248985270
图片 11
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN