Kabeh Kategori
Woh-wohan jujube seger

Omah> Products > Woh-wohan Seger > Woh-wohan jujube seger

Woh Jujube Mangsa Seger


Woh jujube mangsa seger meh bunder, alus lan alus, kaya apel cilik, jus, manis, rada kecut. Jujube mangsa seger sugih ing 19 jinis asam amino lan vitamin A, B, C, D lan vitamin liyane sing dibutuhake dening awak manungsa.

Kirimi Inquiry
Product Description
Mangsa seger Woh-wohan Jujube Iku woh-wohan tanggal khusus ing provinsi Dali county Shaanxi ing China , Ing jujube mangsa nandur lan diprodhuksi ing wilayah iki wis dipilih menyang direktori account tetanèn Chinese, kang basis woh kualitas dhuwur saka simbol geografis. Dali jujube mangsa ngandhut 19 asam amino lan vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin P sing dibutuhake dening awak manungsa, ngemot padatan larut 34-38%, vitamin C352 mg / 100 g, nilai nutrisi yaiku "pil vitamin urip".
图片 11
jenengWoh-wohan Jujube mangsa seger / kurma garing seger  
AsalKabupaten Dali, Shaan Xi, China
FeatureWoh-wohan jujube manis / renyah / juicy / dhuwur nutrisi 
suhu transportasi2 ℃ --- 0 ℃
Packaging5KGS / 10KGS / 20KGS CARTON UTAWA Kustomisasi
 Fitur

Ukurane gedhe, wohe meh bunder, bobote woh siji rata-rata 20 gram,

lumahing woh Gamelan, Kulit lancip lan asri, tataran ripening kuning lan flaky ocher abang.

Daginge empuk, putih susu, rasane empuk crispand manis banget.

Cara panyimpenanTansah ing -2 ℃ --- 0 ℃ kelangan, wilayah garing, urip beting 8 minggu
图片 22
图片 23
图片 24

图片 25

Kebun & Pabrik kami

wilayah produksi jujube mangsa Dali belongs kanggo zona sedheng anget saka semi-lembab lan semi-arid iklim monsoon sugih ing sumber cahya lan panas, prabédan suhu gedhe antarane dina lan wengi, udan taunan saka 514 mm, periode Frost-free 212 dina, flat. terrain, jinis lemah utamané lempung loam, sugih ing bahan organik. Saiki, ana sekitar 20 perkebunan sing kerja sama karo kita. Jujube musim dingin wis diekspor menyang Asia Tenggara, Dubai, Kanada lan akeh negara ing Eropa.

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Paket & Pengiriman

Kita duwe macem-macem kemasan woh-wohan seger, kanggo mesthekake yen kualitas woh ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa dening segara utawa udhara kita banget ngalami kanggo njaga kualitas freshness saka kiwi okehe.

图片 5

图片 6
图片 7
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 8
图片 9
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN