Kabeh Kategori
Apel seger

Omah> Products > Woh-wohan Seger > Apel seger

Red Fuji Fresh Apple


Red fuji apel seger rasa super manis, jus lan asri, yaiku asam malat lengkap, nilai nutrisi sing dhuwur, sugih mineral lan vitamin.

Kirimi Inquiry
Product Description

Apel sing kita adol utamane saka Provinsi Shaanxi lan Provinsi Gansu, sing dadi wilayah penghasil apel ing China. Luochuan lan Yan 'an ing Provinsi Shaanxi lan Tianshui ing Provinsi Gansu minangka wilayah prodhuksi ekspor apel kanthi kualitas dhuwur. Apel fuji abang, Galala lan Hua Niu minangka varietas ekspor utama.

Jeneng Productkualitas Apel seger woh
asliShaanxi China
macem-macemWoh-wohan apel Fuji abang / apel Huaniu / apel Gala
Size65,70,75,80,85,90mm
Packaging

1. 4kg/10kg/15kg/18kg/20kg/carton

1. Inner packing: kertas tray, apple net, tas seger utawa lengan

2. Outer packing: karton utawa OEM miturut syarat pelanggan

Advantage

1. Nampa layanan OEM, logo pribadi lan label 

2. Rasa manis alami, macem-macem jus sing dhuwur 

3. Ekspor packaging, tingkat karusakan kurang

4. Woh-wohan apel seger bisa nyedhiyakake kabeh taun 

delivery WektuIng 7-15 dina sawise nampa pembayaran
图片 1
图片 2

Huaniu Apple: Daging sing apik, padhet, garing, jus, rasa unik, aroma sing sugih, rasa apik, kualitas. Wis diakoni dening akeh ahli lan pemasar ing omah lan ing luar negeri minangka salah siji saka telung merek Apple sing paling misuwur ing donya, bebarengan karo US Snakeshop lan Fuji Jepang.

图片 3
图片 2

Gala Apple: Kulit lancip lan nggilap. Daging kuning cahya, daging sing padhet, renyah alus, jus, rasa manis rada kecut, rasa enak banget lan panyimpenan apik.

图片 4
图片 2

Fuji Apple: Lumahing woh alus, karo woh wêdakakêna lan luster, lapisan waxy kandel, werna latar mburi kuning lan ijo, werna nggantheng, daging kuning lan putih, daging kandhel, alus lan asri, jus. , cukup manis lan asem.

Kebun & Pabrik kami

Perusahaan kita saiki kerja sama karo sawetara perkebunan apel, sing bisa nyedhiyakake macem-macem woh-wohan lan njamin kualitas produk.

图片 5
图片 6
图片 7
Paket & Pengiriman

Kita duwe macem-macem kemasan woh-wohan seger, kanggo mesthekake yen kualitas woh ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita banget ngalami kanggo njaga kualitas freshness saka woh-wohan sabisa.

图片 8
图片 9
图片 10
Certificate
Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.
图片 11
pameran
图片 12
图片 13
图片 14
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN