Kabeh Kategori
beku stroberi garing

Omah> Products > Woh-wohan Kering > beku Woh-wohan garing > beku stroberi garing

beku woh-wohan stroberi garing crispy FD cemilan strawberry


Kirimi Inquiry
Product Description
beku woh-wohan strawberry garing yaiku woh-wohan garing beku sing populer, nggunakake teknologi beku-pepe vakum kanggo nahan nutrisi woh kanthi maksimal. Bahan mentah saka stroberi beku-pepe yaiku stroberi Shandong sing seger lan berkualitas kanggo mesthekake rasa lan ukuran sing paling apik. Kita duwe alam stroberi garing tanpa aditif sembarang, Uga yen sampeyan pengin selaras, kita bisa nambah gula kanggo sampeyan .strawberry irisan, wêdakakêna, bêsik kita uga bisa diprodhuksi kanggo sampeyan.
图片 1
Jeneng ProductStrawberry Kering Beku
WernaMerah Alami 
WangunWujud kabèh / Irisan / Potongan / bubuk
gradeA
Rasamanis
 kekandelan 18-30mm
Koleksi beku garing
 Moisture 5% Max
Asal China
图片 2
图片 3
图片 4
Kebun & Pabrik kami

图片 6

Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 7

Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN