Kabeh Kategori
beku woh-wohan garing yogurt

Omah> Products > Woh-wohan Kering > beku Woh-wohan garing > beku woh-wohan garing yogurt

Populer Hot sade Freeze jajanan yogurt garing


teknologi anyar kanggo cemilan yogurt, ngrambah dening teknologi vakum beku-pangatusan. Yoghurt beku kita kasedhiya ing rong ukuran: 25 * 30 mm lan 15 * 15 mm. Kami juga menawarkan pilihan berbagai rasa: blueberry, strawberry, buah naga, peach kuning, mangga, kacang merah, dll

Kirimi Inquiry
Product Description
Beku beku woh-wohan yoghurt persagi minangka panganan beku sing populer ing China, Blok yogurt beku-pepe nggunakake teknologi vakum beku-pepe kanggo nahan nutrisi susu lan woh-wohan kanthi maksimal, nanging uga bisa nambah protein sing dibutuhake manungsa. awak, saliyane, uga ngandhut bakteri asam laktat aktif. Kubus yogurt sing wis beku siap dipangan, lan kita nambah macem-macem woh-wohan kanggo nggawe macem-macem kubus yogurt rasa. Kita uga bisa ngatur macem-macem ukuran persagi yogurt miturut kabutuhan beda.
图片 1
Jeneng ProductYogurt Buah Kering beku 
WernaAlam
RasaBlueberry/Manggo/Strwaberry/Peach/Wah Naga Merah/rasa disesuaikan
gesang beting12 months
RasaAsem manis crispy kanthi rasa yogurt sing kuat
Size25 * 30mm / 15 * 15mm utawa disesuaikan, OEM disambut  
Koleksibeku garing
LumbungSimpen ing papan garing sing adhem, luwih apik ing ngisor 18 ℃
AsalFujian, China
图片 2
图片 3
图片 4
图片 5
Kebun & Pabrik kami

图片 6

Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 7

Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN