Kabeh Kategori
Rasa teh putih

Omah> Products > Produk Teh > Teh campuran rasa > Rasa teh putih

Teh Putih rasa


Teh Putih rasa

Kombinasi apik saka woh-wohan , kembang . jamu lan tradisional Cina teh putih, Ing kene ana macem-macem rasa kanggo sampeyan, kabeh iku rasa sing ora iso dilalekake. Godhong teh putih rasa asli premium uga kasedhiya. 

Kirimi Inquiry
Product Description

Teh putih, tèh sing rada fermentasi, minangka bandha khusus ing tèh Cina. Amarga tèh iku akèh-akèhé kuncup, ditutupi pekoe, kaya salaka kaya salju, diarani mangkono.

Iku salah siji saka enem jinis teh Cina misuwur, tanpa matèni ijo utawa Rolling, mung sawise pangatusan utawa teh garing alus, wangun Bud lengkap, wewangian seger, sayur sup werna kuning ijo cetha, rasa cahya bali karakteristik kualitas manis.

Teh putih rasa nggunakake teh putih minangka bahan baku kanggo nambah macem-macem teh kembang alam, woh, rempah-rempah, etc., kanggo nggawe teh putih asli luwih flavorful. Teh putih sing digunakake utamane yaiku teh putih saka Provinsi Fujian sing minangka teh putih paling apik ing China.

Jeneng-2
Jeneng ProductTeh Putih rasa
RasaTeh putih leci, teh putih mawar, teh putih grapefruit, teh putih mangga, teh putih melati, teh putih pir salju, teh putih kulit jeruk, teh putih markisa, teh putih pepaya peach ...
Úa100% woh, kembang lan godhong teh putih, Tanpa pengawet, Tanpa aditif
Panyimpenan lan wektu urip betingSimpen ing papan sing adhem lan garing, 24 wulan
Carane ngombe tehTeh putih luwih apik diseduh ing banyu panas, nanging sampeyan uga bisa nyelehake es, rasane bakal apik!  

微 信 图片 _20230221141643

Kebun & Pabrik kami

微 信 图片 _20230221142104

Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 6
图片 7
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
1676946454849758
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN