Kabeh Kategori
Rasa teh ireng

Omah> Products > Produk Teh > Teh campuran rasa > Rasa teh ireng

Teh Ireng Cina Teh Ireng Rasa Longgar


Rasa khusus jahe anget lan kuwat. Dicampur karo kayu manis, kapulaga, mrico lan rempah-rempah liyane, secangkir teh jahe kanthi gaya unik bakal nggawa sampeyan anget lan kesehatan. Sup iku kuning lan padhang, manis, lan aftertaste ora telas

Kirimi Inquiry
Product Description

China iku asal saka ireng teh. Teh Cina sing misuwur kalebu:

Lapsang Souchong ing Fujian, Min Hong ing Fujian, Qi Hong ing Anhui, Dian Hong ing Yunnan, Yingde Black tea ing Guangdong, lan Ma Bian Kung Fu Black Tea ing Sichuan.

Saliyane teh ireng tunggal, ana teh campuran lan teh rasa. Teh campuran digawe kanthi nggabungake macem-macem jinis teh ireng.

Teh perasa digawe kanthi nambahake aroma woh, kembang, lan vanila ing teh ireng, kayata teh Earl Grey Inggris kanthi aroma bergamot, teh ireng Lingnan Lychee Cina kanthi aroma lychee, lsp.

Perusahaan kita milih kabeh tèh ireng Cina premium sing misuwur kanggo sampeyan, lan ana akeh tèh ireng sing populer ing pasar.

Jeneng-2
Jeneng ProductTeh Ireng Rasa
Rasa

We have many macem-macem rasa teh ireng: Assam, Early grey, Celyon, ..

sawetara rasa woh-wohan lan rasa kembang kayata stroberi, melati, mawar, leci, apel, cherry blossom, jeruk ...

Hubungi kita kanggo katalog!

Úa100% woh, kembang lan godhong tèh ireng, Tanpa pengawet, Tanpa aditif
Panyimpenan lan wektu urip betingSimpen ing papan sing adhem lan garing, 24 wulan
Carane ngombe tehTeh ireng luwih apik diseduh ing banyu panas, nanging sampeyan uga bisa nyelehake es, rasane bakal apik!  

Ing ngisor iki sawetara tèh ireng rasa sing populer:

1

2

图片 2

Kebun & Pabrik kami

微 信 图片 _20230221144405

Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 6
图片 7
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
1676946454849758
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN