Kabeh Kategori
Teh campuran rasa

Omah> Products > Produk Teh > Teh campuran rasa

Teh mutiara naga melati


Jasmine dragon ball minangka minuman sing wangi lan karya seni sing elegan. Kembang melati putih lan mulia, kanthi aroma sing tenang. Padha ngidoni tunas ing mangsa panas lan ngeculake menyan ing wayah wengi. Gawe secangkir teh melati, sampeyan bisa nikmati wangi melati.

Bola naga melati digawe saka godhong tèh olahan lan garing sing dicampur karo kembang mlathi sing mekar lan aroma tèh olahan, warna, aroma, rasa lan wujudé ana hubungane karo jinis, kualitas billet tèh lan kualitas kembang. Teh melati massal karo panggang teh ijo minangka bahan baku utama, bebarengan diarani melati panggang ijo. Wujude nyenyet lan alus, wernane ireng, coklat lan lengo, ambune seger lan tahan lama, rasane lembut lan seger, warna sup kuning lan ijo lan cerah, dhasar godhong lembut lan alus.

Kirimi Inquiry
Product Description

Teh melati minangka wakil saka teh kembang. Iku ora mung ombenan wangi, nanging uga seni elegan. Kembang melati putih lan mulya, wangi sepi. Teh bisa nyerep aroma kembang kanggo nambah rasa teh. Cukup nyeduh secangkir teh melati lan nikmati wewangian melati.

Teh mutiara naga melati, uga diarani teh mutiara mlathi, wujude bunder lan nyenyet, pekoe katon, rupane kaya mutiara; Aroma seger, tahan lama; Werna sop kuning ijo padhang, rasane seger. Kanggo nggawe secangkir teh melati sing wangi, mung sawetara kembang sing dibutuhake!

图片 1
Jeneng ProdukTeh mutiara naga melati
Macem-macem rasa  mlathi werni ireng / mlathi werni putih / jasmine rings wangun teh 
ÚaTanpa aditifNatural teh ijo & kembang mlathi 
Packages250g, 500g, 1 kg tas / kothak hadiah / ing paket longgar utawa selaras
LumbungTansah disegel ing papan sing adhem lan garing, Nyegah bau
wektu urip beting24 months
Carane ngombe

1. Anget cangkir: mbilas cangkir nganggo banyu panas

2. Teh: Lebokna godhong tèh kurang luwih 3 gram

3. Injeksi banyu: Banyu panas 85 ℃ luwih disenengi, ngenteni 3-5 menit

4. Seneng aroma teh mlathi

5. Bisa bola-bali diseduh nganggo banyu

微 信 图片 _20230221111513微 信 图片 _20230221111627

Kebun & Pabrik kami

Jasmine Dragon Ball ya iku tèh olahan kang digawé saka godhong tèh olahan lan garing dicampur kembang mlathi, kang werna, ambuné, rasa lan wujudé raket banget karo jinis lan kualitas tèh kosong lan kwalitas kembangé. Kita netepi kerjasama karo petani teh lokal, milih kualitas lokal teh ijo lan bahan baku melati, kanggo ngasilake tèh kanthi kualitas paling apik.

图片 2
图片 3
图片 4
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 5
图片 6
图片 7
图片 8
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
1676946454849758
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN