Kabeh Kategori
Woh-wohan Kering Udara

Omah> Products > Woh-wohan Kering > Woh-wohan Kering Udara

Irisan Buah Kiwi Kuning Kering


Kering kiwi kuning irisan teka saka ilmiah kiwi basis tanduran, pilih kiwi jantung kuning seger lan kualitas dhuwur, wisuh lan pil lan irisan, Liwat teknologi pangatusan cepet kanggo nahan buah kiwi wangi tablet lan nutrisi, Aja nambah pigmen, pengawet, lan liya-liyane, minangka panganan kesehatan alami kanthi konten VC sing dhuwur.

Kirimi Inquiry
Product Description
Woh kiwi garing minangka salah sawijining produk utama perusahaan kita, Kabeh woh kiwi seger saka Orchard kita dhewe, woh kiwi pepe nahan rasa lan nutrisi saka woh seger maksimum , ora ketompo ing sembarang mangsa sampeyan bisa ngrasakake kiwi éca.
图片 1
jeneng ProductPanganan Kiwi kuning woh-wohan  
asal:Shaanxi, China
Moisture:16-20%
SO2:300ppm, 100ppm
packing:500 gram / tas. 10 kg ing irisan / karton longgar,. 1300 karton / 20'FCL
Daftar Bahan:Kiwi seger irisan, gula tebu, sulfur dioksida, asam sorbat
Brand:OEM utawa merek kita
wektu urip betingIng suhu normal 12 sasi ing panggonan sing adhem lan garing nalika disegel
Tekstur produkWerna padhang, tembus, asem lan manis kanthi rasa woh mentah
ProcessingReresik mesin, fumigasi belerang, nggodhok lan dipping, dehidrasi lan pangatusan, pilihan mesin, pilihan tangan
图片 2
图片 3
图片 4
Kebun & Pabrik kami

Generasi wong tuwa kita nyoba nandur buah kiwi, wiwit taun 1991, ing Zhouzhi, Meixian kabupaten, Kawangun donya woh kiwi kualitas asal, lemah lan suhu cocok banget kanggo wutah saka woh kiwi. Saiki kita duwe kebon lan panyimpenan sing luwih apik, bengkel pengemasan kanggo promosi lan dodolan kiwi.

Kita wis nyiyapake pabrik woh garing kanggo ngolah woh kiwi lan woh-wohan liyane, nambah nilai tambah produk, mesthekake output woh seger lan woh garing ing wektu sing padha, ngrampungake rantai industri kita.

图片 5
图片 6
图片 7
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 8
图片 9
图片 10
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN