Kabeh Kategori
Woh-wohan Kering Udara

Omah> Products > Woh-wohan Kering > Woh-wohan Kering Udara

Woh Jujube Kering / Kurma Abang


jujube ora mung panganan sing populer, nanging uga obat tradisional Cina sing umum digunakake. Isine kurma abang luwih akeh ing protein, asam amino, gula, asam organik, vitamin A, vitamin B2., Vitamin C, P, lan unsur tilak kalsium, fosfor, kalium, wesi, magnesium, aluminium lan akeh adenosin siklik. monofosfat. dikenal minangka "pil vitamin alami" kanggo donya.

Kirimi Inquiry
Product Description
Kurma abang garing/woh-wohan jujube kita sade sing paling misuwur tanggal Xinjiang, kalebu Aksu pepe tanggal, Hetian tanggal pepe lan Ruoqiang tanggal . Xinjiang jujube dianggep minangka produk kanthi indikasi geografis nasional.
图片 1
jenengKurma abang garing Cina / woh jujube
AsalXinjiang, China
FeatureWoh-wohan jujube manis / Gedhe / Berdaging / dhuwur nutrisi 
VarietasTanggal Hetian / Tanggal Akesu / Tanggal Ruoqiang
Packaging500 gram / tas, 10KGS / 20KGS CARTON UTAWA Kustomisasi
Cara panyimpenanSimpen ing wilayah sing adhem, garing, umur beting 12 wulan
图片 2
图片 3
图片 4
Hetian jujubeRuoqiang jujube
图片 5Kelas AAAA50mm ++图片 6Kelas super28-30mm
Kelas AAAA46mm-50mmKelas AAAA25-28mm
Kelas AAA36-45mmKelas AAA20-24mm
Kelas AA30-35mmKelas AA18-20mm
Kebun & Pabrik kami

Kita kabeh ngerti, amarga wektu Sunshine taunan nganti 3103.2 jam, banyu salju alam, Sandy lemah alkalin, lan prabédan suhu gedhe antarane dina lan wengi, Xinjiang mrodhuksi kurma abang kualitas dhuwur karo nutrisi sugih, alam polusi-free, daging manis lan manis, kandhel lan kenyal ing tutuk. Kita langsung kerja sama karo koperasi lokal kanggo nandur, lan komitmen supaya luwih akeh wong bisa nikmati hadiah saka alam.

图片 7
图片 8
图片 9
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan khusus uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 10
图片 11
图片 12
Certificate
Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.
图片 11
pameran
图片 8
图片 9
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN