Kabeh Kategori
Woh-wohan Kering Udara

Omah> Products > Woh-wohan Kering > Woh-wohan Kering Udara

Goji ireng garing


Woh wolfberry ireng manis ing rasa lan warata ing alam. Iku sugih ing protein, Lycium barbarum polysaccharides, asam amino, vitamins, mineral, tilak unsur lan gizi liyane. Uga sugih ing pigmen woh ireng (NATURAL procyanidins, diarani minangka OPC), lan isi OPC luwih dhuwur tinimbang blueberries. Ing 2016, isi OPC paling dhuwur saka tanduran liar alam ditemokake.

Kirimi Inquiry
Product Description
Garing Black Gojiberry / Wolfberry minangka produk ekspor lintang, minangka produk kesehatan sing apik, sugih ing anthocyanin lan nutrisi liyane, akeh digunakake ing medis, kesehatan, panganan, kosmetik lan lapangan liyane, sing disenengi para konsumen ing saindenging jagad. wolfberries ireng thukul kanthi alami, tanpa aditif, saka wilayah prodhuksi banget ing China, saben wolfberry dipilih kanthi teliti.
Jeneng-3
Jeneng ProductGaring Black Goji Woh / Woh Wolfberry
Panggonan AsliQinghai, Ningxia, China
Sugar60%
Moisture: 
SizeKelas I: 3-5mm. Kelas II: 5-8mm Kelas III: 8-10mm
Pengemasan1kg / Bag, 5 kg / Bag . 10 kg / Karton / 25kg / tong, 200kg / tong
LumbungSimpen ing wadhah sing disegel ing papan sing adhem lan garing. Nglindhungi saka cahya, kelembapan lan infestasi hama
beting urip12 sasi nalika disimpen kanthi bener
DianggoProduk kesehatan; aditif panganan; salad woh;
undefined
图片 3
图片 4
Kebun & Pabrik kami

Black gojiberry / wolfberry kita diprodhuksi ing Qinghai, Xinjiang, Ningxia, China, wilayah iki gunung Dhuwur, salinized Sandy land, kali lan tlaga pesisir, amben kali garing, ara-ara samun riparian alas, ngendi cocok banget kanggo gojiberry ireng, kita kerjo bareng karo pabrik tanduran lokal , netepi pengadaan bahan baku kualitas paling apik, kanggo mesthekake yen produk paling apik kanggo tangan pelanggan.

图片 5
图片 6
图片 7
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 8
图片 9
Jeneng-3
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN