Kabeh Kategori
Woh-wohan Kering Udara

Omah> Products > Woh-wohan Kering > Woh-wohan Kering Udara

Cina garing abang gojiberry premium wolfberry sehat


Kirimi Inquiry
Product Description
Red Gojiberry/Wolfberry Dikenal minangka woh anti-tuwa, woh wohan beri goji minangka favorit ing jagad panganan super. Ningxia garing goji Semono uga Sindhunata sing paling apik saka Chinese goji woh wohan beri, jenis abang, kang rasa kaya cranberries pepe, woh wohan beri goji ora mung cemilan kanggo wong Tionghoa, nanging uga obat tradisional. Woh wohan beri goji uga dikenal minangka wolfberry garing, tèh goji asring digunakake kanggo mbantu wong pulih utawa regenerasi getih.
Jeneng-3
Jeneng ProductWoh Goji Abang / Woh Wolfberry Kering
Panggonan AsliZhongning, Ningxia, China
Brix37-40%
Keterangan250grain/50g, 280grain/50g, 320grain/50g, 350grain/50g.380grain/50g,500grain/50g,
Pengemasan1kg/bag, 25kg/barel, 200kg/barel
LumbungSimpen ing wadhah sing disegel ing papan sing adhem lan garing. Nglindhungi saka cahya, kelembapan lan infestasi hama
beting urip18 sasi nalika disimpen kanthi bener
DianggoProduk kesehatan; aditif panganan; salad woh;
图片 2
图片 3
Kebun & Pabrik kami

Redgojiberry / wolfberry kita diprodhuksi ing Ningxia, China, Ningxia wolfberry minangka tanduran wolfberry sing misuwur ing donya, woh gedhe, daging kebak, werna abang, kita lan kerjasama tanduran pangolahan lokal, netepi pengadaan bahan mentah sing paling apik, kanggo mesthekake yen produk paling apik kanggo tangan pelanggan.

图片 4
图片 5
Paket & Pengiriman

Kita duwe kemasan sing beda-beda, kanggo mesthekake yen kualitas produk ing panyimpenan lan transportasi ora kena pengaruh, seger lan utuh tekan tangan para pelanggan. Kemasan sing disesuaikan uga ditampa. Apa liwat segara utawa udhara kita wis pengalaman banget kanggo njaga kualitas freshness barang sabisa.

图片 6
图片 7
Jeneng-3
Certificate

Kebon lan pabrik kita wis diverifikasi dening departemen pertanian lan departemen inspeksi ekspor bea cukai, kabeh produk ekspor uga selaras karo standar, Kita duwe HACCP, ISO, FDA lan akeh sertifikasi liyane. jumlah dokumen sertifikasi produk miturut kabijakan impor negara tujuan.

图片 8
pameran
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

Q: Kenapa milih kita?
A: Kualitas paling apik, rega sing kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN Ijo, sertifikat ZTC, cukup saham lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Q: Apa nampa pesenan conto cilik?
A: Ya, kajaba woh-wohan seger, produk liyane sing kita tampi pesenan cilik.

P: Apa aku bisa njaluk diskon?
A: Ya, jumlah beda duwe diskon beda. Hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 5-20 dina sawise nampa pembayaran, wektu pangiriman beda-beda adhedhasar panjaluk kuantitas sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?
A: Ya, mesthi. Rincian liyane babagan layanan OEM hubungi kita kapan wae.

PANALITEN