Kabeh Kategori
Babagan awake dhewe

Omah> Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing Xi'an Glare

CERITA CATETAN TENTANG KAMI

A FARM DUWE kulawarga

Xi 'an Glare dumunung ing Xi'an, China, kutha kuna lan ayu, Iki minangka kutha paling gedhe ing China kiwi kualitas tanduran lan basis Processing, kita duwe Orchard dhewe, panyimpenan kadhemen lan pabrik, macem-macem kiwi lengkap, kiwi jantung abang tresna dening everyone.

Saliyane kiwi, kita uga terus-terusan njelajah karakteristik lokal woh-wohan, sayuran, kacang lan woh-wohan garing: jujube mangsa seger, apel seger, plum seger,Teh woh-wohan,Walnuts,Kurma abang garing, jahe seger lan bawang putih lan produk kesehatan seger liyane sing setya kanggo perdagangan ekspor, Kabeh produk saka Xi'an Glare cocog karo sertifikat HACCP / ISO / GAP lan wis diakoni dening para panuku ing saindenging jagad.

Tujuane yaiku nggawa harta karun Kesehatan, Nutrisi & rasa sing nyenengake saka China menyang pasar global.

Kebon lan Pabrik kita

微 信 图片 _20230222173223
微 信 图片 _20230222173228
微 信 图片 _20230222173232
微 信 图片 _20230222173236
微 信 图片 _20230222173239
微 信 图片 _20230222173244
微 信 图片 _20230222173247
微 信 图片 _20230222173252
微 信 图片 _20230222173255
微 信 图片 _20230222173259